pointmarker icon

7-11-2023

pointmarker icon

3 minuten

Nina Verhoef genomineerd als Upcoming Talent of the Year 2023!

Al een aantal jaar organiseert Legal Women een verkiezing voor vrouwelijke talenten. Uit de Legal Valley is Nina Verhoef dit jaar genomineerd als Upcoming Talent of the Year en zij kan je stem goed gebruiken.

Legal WomenVerkiezingLVN
Auteur van dit artikel
Bas Kerssies Secretaris van de werkgroep

De verkiezing kent twee categorieën: Legal Women of the Year voor advocaten en juristen met meer dan acht jaar ervaring en de categorie Upcoming Talent of the Year voor advocaten en juristen tot acht jaar aan werkervaring. Dit jaar is Nina Verhoef, uit onze eigen Legal Valley genomineerd in de categorie Upcoming Talent of the Year 2023. Wij zijn natuurlijk verheugd dat er ook een talent uit deze regio is genomineerd en tot deze ronde is doorgekomen. Precies waar Legal Valley voor staat!

De verkiezing is aangekomen bij een stemronde, waarbij op de laatste zes genomineerden gestemd kan worden. De drie genomineerd met de meeste stemmen gaan door naar een volgende ronde waarbij ze moeten pitchen voor een vakjury, waarna die jury een winnaar kiest. Nina neemt het in deze ronde op tegen vijf andere genomineerden, allemaal van (grote) kantoren aan de Zuidas. Ze kan de stemmen vanuit de Legal Valley dan ook goed gebruiken!

 

Ze is genomineerd omdat ze zich, naast het inhoudelijke werk ook maatschappelijk inzet door de samenwerking met andere (kleinere) kantoren uit de regio op te zoeken. Daarnaast zet ze zichzelf en het kantoor waar ze werkt, in om aandacht te vragen en geld in te zamelen voor goede doelen.

 

Meer over haar nominatie lees je onderaan de pagina van de link hieronder, daar kan je ook je stem op Nina uitbrengen.

https://legalwomen.nl/stemmen-upcoming-talent-of-the-year-2023/