OnTour

Legal Valley Tour 2019 voor rechtenstudenten
Studeer je rechten (WO en HBO) en wil je je oriënteren op de arbeidsmarkt? Kom dan een keer langs bij diverse juridische organisaties in de Legal Valley!

Een groot aantal juridische werkgevers in de regio Gelderland is aangesloten bij Legal Valley en nodigen je van harte uit voor een kennismaking.

Over Legal Valley
Legal Valley is opgericht om de juridische infrastructuur in Gelderland zowel regionaal, nationaal als internationaal te verstevigen. Door krachten te bundelen en diverse partners met elkaar te verbinden, krijgt de juridische sector een gezicht. Jaarlijks organiseert Legal Valley een congres maatschappij en recht en drie keer per jaar vindt een juridische kenniscafé plaats waar aan de hand van inleiders wordt gediscussieerd over een specifiek juridisch thema.

Legal Valley als arbeidsmarkt
De partners van Legal Valley werken daar waar mogelijk samen om rechtenstudenten inzicht te geven in carrière mogelijkheden in de regio. Zo worden alle juridische vacatures in Gelderland op legalvalleynederland.nl/vacatures/ geplaatst en wordt aan rechtenstudenten de mogelijkheid geboden om kennis te maken met de verschillende organisaties en bedrijven uit de juridische branche via de Legal Valley Tour.

Inschrijven voor de Legal Valley Tour
In de eerste helft van 2019 openen een aantal aangesloten organisaties in de regio hun deuren voor rechtenstudenten om een kijkje in de keuken te geven en te laten zien welke carrières mogelijk zijn voor juristen;

Klik op de deelnemers voor meer informatie over de aangesloten organisatie en data. Je kon 1 tot 5 organisaties selecteren en je CV achterlaten. De inschrijving is inmiddels gesloten.

Na de inschrijfdatum maken de partners een selectie en ontvang je een bericht of je wel of niet bent uitgenodigd. In de uitnodiging staat praktische informatie over het bezoek. Mocht je (onverhoopt) niet kunnen, informeer dan de bezoekende organisatie zodat studenten die op de reservelijst staan alsnog kunnen worden uitgenodigd.

We ontmoeten je graag bij een van de partners van Legal Valley!