OnTour – Van Veen

Van Veen advocaten

Over Van Veen
Werken bij Van Veen Advocaten houdt in: een functie bij een toegankelijk, middelgroot kantoor. Als advocaat mag je bij ons rekenen op een prima secretariële ondersteuning en een informele werksfeer. Je hebt wel een eigen werkkamer, maar je mag de deur gerust openlaten. Onze advocaten zullen namelijk geregeld bij je naar binnen lopen. Of het nu is voor een uitdagende opdracht of voor een gezellig praatje. Hiërarchisch denken past ons niet.

Full-service
Met zeventien advocaten, achttien secretaresses en ander ondersteunend personeel, zoals een ICT-manager, een kennismanager en een coördinator marketing en communicatie zijn wij zowel grote (beursgenoteerde) ondernemingen, als kleinere ondernemingen en particulieren van dienst. Op bijna alle rechtsgebieden hebben wij specialistische kennis in huis.

Leer en proef de sfeer
Ben jij Van Veen? Als je het antwoord op die vraag wil ontdekken, nodigen wij je graag uit op ons kantoor in Ede. Kijk voor meer informatie over Van Veen Advocaten, de student-stages, de activiteiten en de openstaande vacatures op www.werkenbijvanveen.com Wij zijn benieuwd naar jou!

Data voor de Legal Valley Tour 2019
10 en 17 mei 2019

Inschrijven
Klik hier voor het inschrijfformulier