OnTour – Provincie Gelderland

Provincie Gelderland

Over Provincie Gelderland
Welkom bij de Provincie Gelderland. Wij ontvangen je graag in het Provinciehuis in Arnhem.

Op deze dag maak je kennis met onze mooie organisatie, waarin iedere medewerker op zijn eigen manier een bijdrage levert aan een Gaaf Gelderland. We laten je zien aan welke opgaven de provincie werkt, de breedte van het juridische vak binnen onze organisatie en de uitdagingen waarvoor je staat binnen het publiek domein. Juridische medewerkers dragen bij aan onze opgaven vanuit kennis over het algemeen bestuursrecht, omgevingsrecht, economisch bestuursrecht zoals subsidierecht/staatssteun en privaatrecht. We laten je graag onze mooie werkomgeving zien, die gewaardeerd is met de BNZ Architectuurprijs 2018. En we laten je kennis maken met een aantal van onze medewerkers. Zij vertellen je graag over hun dagelijks werk. Ook vertellen we graag over het type medewerker dat wij zoeken en over ons uitgebreide inwerk- en opleidingsprogramma.

Gelderland levert je mooie streken! Hoe mooi, dat laten we je zien op donderdag 14 maart 2019 van 9.30 tot ongeveer 14.00 uur in het Provinciehuis. Je bent te gast bij de afdeling Bestuurlijk Juridische Zaken die je meeneemt voor een inkijkje in het juridische werk binnen onze organisatie.

Tot slot verwijzen we je graag naar een filmpje van het Gelderse traineeprogramma, waaraan onze afdeling ook mee werkt. Het geeft een indruk van ons werk en onze mensen.

Voor een lunch wordt gezorgd. Dieetwensen? Laat het ons weten via u.van.haasteren@gelderland.nl.

Data voor de Legal Valley Tour 2019
14 maart 2019

Inschrijven
Klik hier voor het inschrijfformulier