OnTour – Hekkelman

Hekkelman advocaten en notarissen

Over Hekkelman
Hekkelman advocaten en notarissen is een jong kantoor in de regio Arnhem-Nijmegen dat landelijke bekendheid geniet. Op diverse vakgebieden hebben we specialistische kennis in huis. Dit maakt ons één van de grotere kantoren voor juridische dienstverlening.

Naast onze ambities, hebben we een heldere visie en koers. In ons dagelijks handelen laten wij ons leiden door vijf kernwaarden. Wij zijn een advocatenkantoor met excellente en ondernemende advocaten die ernaar streven om tot de landelijke top te (blijven) behoren. Wij zijn niet alleen wetenschappelijk geïnteresseerd, maar gaan ook pragmatisch te werk. Complexe juridische problemen worden in heldere taal beschreven. Onze advocaten en notarissen zijn inventief in het aandragen van oplossingen en het bepleiten van creatieve en juridisch houdbare standpunten. Ten slotte zijn wij betrokken en benaderbaar en beschikken we over de soft skills die nodig zijn om cliënten goed te kunnen adviseren.

Hekkelman staat altijd open voor getalenteerde juristen met een ‘drive’ die zich herkennen in onze kernwaarden. Assertieve persoonlijkheden die zich onderscheiden van de rest en excelleren op specifieke vakgebieden. Studenten die beschikken over sociale vaardigheden en commercieel inzicht. Wij vinden het ontwikkelen van ondernemerschap belangrijk, waarbij wij aandacht en ruimte bieden voor persoonlijke ontwikkeling met respect voor ieders eigenheid. Je krijgt bij ons alle mogelijkheden om jouw kwaliteiten en kansen te ontwikkelen.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de dagelijkse praktijk binnen Hekkelman? Je bent van harte welkom tijdens de Legal Valley Tour!

www.hekkelman.nl

Data voor de Legal Valley Tour 2019
11 en 18 april 2019

Inschrijven
Klik hier voor het inschrijfformulier