Pleitgenootschap Rota Carolina zoekt advocatenkantoren die willen bijdragen aan de organisatie van een bijzonder evenement

Zaterdag 26 oktober 2019 organiseert pleitgenootschap Rota Carolina de Nijmeegse Pleitwedstrijd 2019. Gedurende deze dag verzamelen ambitieuze rechtenstudenten uit heel het land zich in Nijmegen om hun beste juridische vaardigheden te laten zien in een pleidooi. In de jury zitten advocaten, rechters en rechtswetenschappers om de beste pleiters te kiezen. Het belooft een dag te worden waarin student en rechtspraktijk samenkomen, om zo een mooie uitwisseling tussen alle deelnemers te laten plaatsvinden.

De dag wordt gestart met een ontvangst met koffie en thee waarbij dagvoorzitter prof. mr. Carla Klaassen alle aanwezigen welkom heet, waarna wordt begonnen met de pleidooien. Na de voorrondes vindt de finale plaats waar de beste pleiters en daarmee winnaars uit naar voren zullen komen. Na het wedstrijddeel zullen wij ons verplaatsen naar het diner om aldaar de dag samen af te sluiten.

Ook u kunt hier bij zijn! Zo kunt u in contact komen met alle ambitieuze studenten die deze dag aanwezig zijn en u voorstellen aan de juristen van de toekomst. Als sponsor krijgt u de mogelijkheid om uw naam te presenteren aan alle deelnemende studenten, juryleden te leveren of zelfs de winnende en daarmee beste studenten een kans te bieden persoonlijk kennis te maken met uw kantoor. Heeft u interesse om als sponsor bij te dragen aan deze wedstrijd, neem dan contact op met de NPW-commissie en wij beantwoorden met plezier uw vragen.
(e-mail: npwrotacarolina@gmail.com;
website: http://rotacarolina.nl/npw/).’